Hyr in mig/kurser


 Jag håller intensivkurser och privatlektioner inom följande områden

-Rallylydnad grund upp till tävlingsnivå i alla klasser
-Hundmassage
-Utställningsträning

Rallylydnad alla nivåer:
Jag håller kurser i rallylydnad från nybörjare upp till mästarklass. Fokus ligger på att få fram det bästa i varje hund och förare så att ni ska lyckas på så bra som möjligt på tävlingsbanorna. På kurserna blandar vi viktiga grundövningar med helhet i banor och nivån anpassas alltid utifrån varje ekipage. Har du och din hund problem med något specifikt moment eller vill ni förbättra detaljer eller helhet på rallybanan? Då kan det vara klokt att ta en privatlektion så du och din hund får fullt fokus på bara er.
Alla rallylydnadskurser riktar sig i första hand till de som är nyfikna på att tävla i sporten.


Hundmassagekurs:
På denna kursen får du under en halvdag lära dig grunderna i hundmassage och stretching och dess fördelar. Vi går igenom hela hunden och ni får kunskap om massagens goda effekter och hur ni själva kan massera er hund för ett bättre välmående och rörlighet för hunden. 
Jag går även igenom alla hundar och talar om för er om hunden är stel eller spänd i någon muskel och ni får praktiska övningar med er hem som ni kan använda för att hjälpa just ER hund på bästa sätt. Kursen lämpar sig för alla hundar över 1 år.
(Kursen hålls endast som intensivkurs halvdag)


Utställningsträning:
Här lär ni er att visa er hund på bästa sätt på en utställning. Jag jobbar mycket med hundens egen vilja att visa sig själv och att hunden ska tycka det är roligt i utställningsringen. Vi går igenom grunderna i handling, hur man visar sin hund. Vi tränar på praktiska övningar med hunden och hanteringsträning samt tips och trix man kan ta till på själva utställningsdagen.


Priser:
Privatlektion: 500kr per timme för ett ekipage. Är ni två ekipage som vill dela på en privattimme kostar det 300kr per person

Intensivkurs halvdag: 3500 kr (Priset delas upp på antal deltagare (minst 5 och max 7 deltagare per kurs)


 
 
Milersätting om 25 kr/mil tillkommer utanför Helsingborgs kommun

Eventuell lokalhyra ingår ej i priset